WIJNWINKEL

Wijnwinkel FOU

2e Middelandstraat 4c, Rotterdam

We zien je graag in de winkel voor die tijd.

Het assortiment van meer dan 400 wijnen bestaat uit biologisch en biodynamisch geproduceerde wijnen waarvan meer dan 200 natuurwijn. Voor zover wij weten het grootste assortiment natuurwijn van Rotterdam en omgeving en je kan nog tot 23:00 winkelen ook!

Heb je slechte ervaringen met natuurwijn laat je niet afschrikken, inmiddels kunnen we uit ervaring spreken dat het vaker niet de juiste wijn voor jou is geweest dan dat het aan de manier van wijnmaken ligt.

Net zoals er veel slechte traditionele wijnen zijn vind je die ook in de natuur wijnwereld.  Met ervaren natuurwijn specialist Sommelier Ilya word het assortiment zeer kritisch samengesteld. Naast de natuurwijn hebben we als team een selectie gemaakt van wijnen afkomstig van kleine producenten die echt iets toevoegen aan de wijnwereld en biologisch of biodynamisch produceren, zo garanderen wij het beste product.

Heel veel originele en onbekende druivensoorten en landen die je niet snel terug vind in de gemiddelde wijnwinkel. 

We blijven altijd op zoek naar verbetering en verandering, daarom blijft ons assortiment veranderen. Er is zoveel moois in de wijnwereld dus inspiratie vinden we altijd, stel je open voor nieuwe smaken en structuren.

 

Wijnadvies is hier net zo persoonlijk en passend als die ook in de wijnbar is.

Zelfs tot 23:00 kan je bij ons terecht.

Van de 400 wijnen verkopen we ook een spannend deel via onze online wijnwinkel, mocht je hier iets niet kunnen vinden laat het gerust weten, niet alle wijnen redden het online maar wil niet zeggen dat we ze niet kunnen leveren.

 

Openingstijden

 

Winkel FOU

Openingstijden winkel

Woensdag t/m Zaterdag van 12:00 tot 23:00

 

[email protected] en 010-3338377 (hier worden geen reserveringen aangenomen)

0611473231 (algemeen nummer ook voor reserveringen)

 

Bestellen

Wijn bestellen kan net zo makkelijk, mail ons gerust via [email protected] we verzorgen je bestelling graag. Gratis bezorging vanaf 85,-

 

Het FOU team staat klaar voor u,

Met vriendelijke groet,

Sigurd Snoeys
Sommelier,chef,eigenaar