Borrel  koud

Olijven mix V  3,95

Amandelen blank, geroosterd V 3,95

Half baguette, 1 smeersel, olijfolie Sicilië V 5,95

Iberico ham, met dadels 9,50

Rondje Madrid 11,95

Ansjovis-olijven-padron peper, brood en Manchego 

Boerenkazen ambachtelijk en rauwmelks V 12,50

Selectie van 4 boeren kazen met garnituur

Baguette, ambachtelijk desem/gist half:   2,95

heel:  4,95  

 

Borrel  warm

Padron peper, geroosterd met olijfolie en zout 6,50

Oesterzwam bitterballen, koffie mayo V 8,-

Patat met truffel mayo, lekker FOU’t V 6,50

 

Tafel lekkers, 34,-

koude en warme borrel items, ideaal voor 2 persoons borrel.



Avondkaart vanaf 17:00 uur

 

Het Chefmellier menu; leuke seizoensgerechten 

met verrassende wijnen. 

De favorieten van de chef en sommeliers

 

4 gangen         39,95

4 gangen wijn 32,-

5 gangen 49,95

5 gangen wijn 40,-

 

Klein

 

Salade geitenkaas, sla en dadel-vijgen dressing    V 9,50 

Prei knolselderij truffel soep met brood     V 9,50

De chef proeft de herfst al!  

Coquilles Saint-Jacques met pastinaak 14,95

Aubergine, gemarineerde sardines, kruiden citroen 12,50

[email protected]; steak tartare met brood 13,90

Ganzenleverterrine, vijgenjam, brioche van Das Brot 15,95

Yep, alleen echte ganzenlever, geen eend, geen mouse. 




Groot

 

Oesterzwammen met knolselderij van de BBQ 14,95

Bouillabaisse met geroosterd brood en rouille  17,95

Huisgemaakte  confit canard crème doperwten 19,95

En nee, we geven ons recept niet mee 

 

Dikke Rib-eye  De klassieker. Terug van weggeweest! 23,95

Bearnaise saus en bbq prei  



Na

Honing crème brûlée, hazelnoot ijs 7,50

'Zwarte' puur chocolade ijs met lemoncurd. 7,50

Boeren kazen met Medjoul dadels   12,50



De V staat voor een vegetarisch gerecht