Wat is FOU?

FOU is een wijnbar en wijnwinkel in een groot sfeervol pand waarin de winkel en wijnbar in elkaar overlopen.

Wij staan voor kwaliteit wijnen uit de hele wereld, wel 500 stuks bij voorkeur uit biologisch en biodynamische productie waaronder ook meer dan 150 natuurwijnen. We werken met kleine wijnmakers met een goed verhaal en unieke wijnen.

Wijnen van 7,95 tot zo gek je het maar kunt bedenken, met ons netwerk van wijnmakers, sommeliers en importeurs is er niet veel waar we niet aan kunnen komen.

Wijn staat voor ons voor plezier en dat samen delen.  Dit combineren we met de juiste kennis ervaring en vakmanschap maar op een toegankelijke manier. Wij geloven niet in de klassieke regeltjes of hokjes denken, alleen in kwaliteit, aandacht en een heel goede sfeer. 

Wie zijn FOU?

FOU is een team aan leuke mensen met allemaal eenzelfde passie.

Het team bestaat uit 4 Sommeliers, 1 top barman tevens sommelier in opleiding,food liefhebbers en vooral sterke karakters, iedereen brengt iets moois. Eigenaar Sommelier Sigurd Snoeys neemt in dit team zijn jaren lange ervaring mee uit restaurants zoals Aan de Zweth*. Parkheuvel*** en Zwethheul** maar ook 10 jaar ondernemerschap in wijnhandel en horeca groothandel.

De keuken van FOU is vooral gebaseerd op “lekker met wijn” uitgebreide borrelplanken, fijne kazen, charcuterie en delicatesse. Wil je blijven eten check even bij ons wat we die dag hebben. We koken door beperkte keuken bezetting lekker maar eenvoudig waar we al veel mensen op terug zien.

Ben jij ook FOU?

Kom langs:

In de wijnbar of in onze totaal nieuwe wijnwinkel aan de 2e Middelandstraat 4c.