Chefmellier menu

Chefmellier menu,

Alleen op Woensdag en Donderdag voeren we het Chefmellier menu.

Als je gewoon niet kan kiezen of graag al voorbereid langs komt dan is ons chefmellier menu misschien iets voor jou. We serveren 5 kleine gerechtjes en we schenken daar 5 fijne proefglazen wijn bij. Dit doen we voor 65,- maar wel alleen op reservering, geef het dus even door bij je reservering dat je hier gebruik van wilt maken. Je wijnarrangement kan je uitbreiden tegen kleine meerprijs naar volle glazen.

 

Waarom de naam Chefmellier menu?

In het keukentje van FOU kom je mij tegen (Sigurd Snoeijs eigenaar, sommelier, chef, afwashulp, schoonmaak, telefonist, dorpsgek).

De basis van de keuken is vers, zoveel mogelijk seizoens gericht, lokaal en tegen een toegankelijke prijs. Net als in de wijnen laat ik me niet vastspijkeren in een bepaald gebied of stijl, als het maar lekker is bij onze wijnen. Dit betekent dat we ook veel vrijheid nemen in het veranderen van onze menukaart en menu omdat we altijd weer nieuwe inspiratie vinden.

Mijn strepen als Sommelier heb ik in mijn carriere ruim verdient in restaurants als Parkheuvel *** en de Zwethheul * en ** maar het team noemt me tegenwoordig gekscherend chefmellier(chef en sommelier).  Je zal me dus ook nog steeds aan tafel aantreffen maar daar heb ik een sterk team van professionele sommelier's staan zodat je niet altijd last van mij hebt. Kom gerust even hoi zeggen in de keuken mocht je me niet aan tafel treffen.

 

Vriendelijke groet,

 

Sigurd Snoeijs

Sommelier, chef, afwashulp, schoonmaak, winkelier, ondernemer, dorpsgek.

Geen producten gevonden...