Een mooi jaar met een blauwe plek - FOU wijnbar restaurant wijnwinkel
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Dec 2022

Een fijn jaar met een blauwe plek

Gekker tijden!

Wat een gekke tijden, eigenlijk een tijd van familie en samenzijn en genieten. Maar in realiteit een tijd van stress, nog even dit af op de zaak en we moeten nog kado’s, eten en wijn regelen.


Samen allemaal een beetje moeten minderen terwijl we eigenlijk juist weer een beetje meer willen.

Een mooi jaar vol verandering en verbetering veel nieuwe gasten maar met corona nog als een pijnlijke blauwe plek in de boeken.


We zijn gegroeid in team, een sterk team aan de voorkant, een nieuwe man erbij in de keuken. Daarbij dus uitbreiding van onze menukaart, ons uitgebreide kerstmenu en een hoop mooie nieuwe plannen voor het nieuwe jaar.


In een tijd van steeds maar stijgende kosten en lastige verkrijgbaarheid van veel producten daagt het iedereen juist uit om nog creatiever te worden. Nu is dit altijd al de drijfveer geweest om iedere dag als team weer een stapje bij te zetten dus wij lopen lekker door.

Ik wens jou hele fijne feestdagen, ik heb besloten om de kerst dagen dicht te zijn. Ik ga zelf lekker met mijn gezin genieten van rust, samenzijn en lekker eten en drinken.

Daarnaast kan ik zo mijn team de welverdiende vrijheid geven die ze zeker verdienen na dit pracht jaar om in 2023 weer een knaller van een nieuwjaar te beginnen.


Wij zijn gesloten van 25 December tm 5 Januari.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter